Χριστουγεννιάτικη Γιορτή με τη χορωδία στο 12ο Παράρτημα

Στις 21 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 12:00 πραγματοποιήθηκε χριστουγεννιάτικη γιορτή στο χώρο του 12ου παραρτήματος Κ.Α.Π.Η. Δήμου Θεσσαλονίκης με τη χορωδία να ψέλνει κάλαντα και να ανταλλάσσει δώρα. Τραγούδι, φαγητό, ποτό και χορός δε θα μπορούσαν να λείψουν δημιουργώντας  ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα που έκλεισε την εκδήλωση με ευχές για Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο 2013.



















Κάλαντα απ τη Χορωδία του 12ου Παραρτήματος στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Αγ. Στυλιανός

Σήμερα Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012, το 12ο Παράρτημα Κ.Α.Π.Η. Δήμου Θεσσαλονίκης με τη χορωδία του, τον χοράρχη κύριο Χρήστο Βυρώζη και το προσωπικό, αφού συγκέντρωσαν χυμούς, πάνες και άλλα χρήσιμα υλικά, επισκέφθηκαν το Δημοτικό Βρεφοκομείο Άγ. Στυλιανός. 
Τα μέλη μας παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τις πρόβες των παιδιών για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή τους...





...ενώ στη συνέχεια ήταν η ώρα των μελών της χορωδίας να ψάλλουν τα Κάλαντα στα παιδιά..



...να ακούσουν μια μελοποιημένη προσευχή που είχαν μάθει τα μέλη μας όταν ήταν παιδιά...


.....κι ένα παραμύθι.





 Η γιορτή συνεχίστηκε με ωραία τραγούδια εποχής...




.... που φαίνεται πως τα παιδιά του Αγ.Στυλιανού απόλαυσαν με τη καρδιά τους, αφού σηκώθηκαν να χορέψουν.



Ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά, την Πρόεδρο και το προσωπικό του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αγ.Στυλιανός που μας δέχτηκε και μπορέσαμε να δώσουμε λίγη χαρά και στα παιδιά και στα μέλη μας. 
Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και του χρόνου με Υγεία.

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στο 6ο Παράρτημα

Ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Δήμου Θεσσαλονίκης της Χαριλάου  επισκέφθηκε  το χώρο του 6ου Παραρτήματος Κ.Α.Π.Η. Δήμου Θεσσαλονίκης σήμερα στις 14 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 10:30. 


Τα παιδιά είπαν ποιήματα  και τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα στα μέλη μας που κι αυτοί με τη σειρά τους τραγούδησαν με τη χορωδία την Άγια Νύχτα και τα Τρίγωνα Κάλαντα. Στα παιδιά μοιράστηκαν δωράκια με γλυκά