Εκδρομή στο Σαντάνσκι


Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011 το ΣΤ΄Κ.Α.Π.Η. και τα παραρτήματά του 9ο και 12ο Κ.Α.Π.Η. διοργανώνουν εκδρομή στο Σαντάνσκι της Βουλγαρίας.
Τιμή εισιτηρίου : 8€
Εγγραφές από Δευτέρα 5 Δεκέμβρη στις γραμματείες των Κ.Α.Π.Η.

Στολισμός Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο ΣΤ΄ Κ.Α.Π.Η.


Την Τρίτη 13 Δεκέμβρη 2011 και ώρα 10:00 στο χώρο του ΣΤ΄Κ.Α.Π.Η. το προσωπικό, τα μέλη και τα παιδάκια του Παιδικού Σταθμού Υψηλάντου θα στολίσουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

23 Ιουνίου 2011 24ο Φεστιβάλ Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων της Ε’ Δημοτικής Κοινότητας



Το Στ’ ΚΑΠΗ συμμετείχε στο 24ο Φεστιβάλ Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων της Ε’ Δημοτικής Κοινότητας, παρουσιάζοντας τις τρεις χορωδίες του.

Τα μέλη των χορωδιών παρουσίασαν τα τραγούδια τους σε ένα γεμάτο θέατρο της Ν. Ελβετίας, στο τέλος δε καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές, αφού η σκηνική τους παρουσία και απόδοση ήταν άψογες. Το ΚΑΠΗ πάντα μεριμνά να παρουσιάζονται οι χορωδίες του σε κοινό, αφού έτσι τα μέλη απολαμβάνουν τους «καρπούς των κόπων» τους, ύστερα από πολύμηνες πρόβες και θα λέγαμε ότι «φορτίζουν μπαταρίες για να συνεχίσουν.

15 Ιουνίου 2011 Ομιλία "Υγεία, δίαιτα και διατροφή"


Ομιλία από την ιατρό Κοινωνικής Ιατρικής κ. Φαχαντίδου με θέμα «Υγεία, δίαιτα και διατροφή»

Τα μέλη που παραβρέθηκαν στις ομιλίες τις παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, συμμετέχοντας ενεργά, αφού στο τέλος των εισηγήσεων υπέβαλαν ερωτήσεις στους ιατρούς, και συζήτησαν μαζί τους.

1 και 8 Ιουνίου 2011 Ομιλία


Ομιλία από τον ενδοκρινολόγο κ. Πολυζούλη με θέμα «Ενδοκρινικά νοσήματα στη Γ΄Ηλικία»

Επίσκεψη στις 18 Μαΐου 2011 στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο


Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη και ξενάγηση στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο. Τα μέλη μας επισκέφθηκαν τις τρέχουσες εκθέσεις ζωγραφικής και χαρακτικής συνοδευόμενοι από ιστορικό τέχνης. Παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον το αρχείο του Βαφόπουλου που πλέον εκτίθεται στο χώρο του Βαφοπουλείου. Είδαν προσωπικά αντικείμενα του δωρητή, χειρόγραφά του, προσωπικές εκδόσεις του, αλλά και σπάνια βιβλία της προσωπικής του συλλογής. Η επίσκεψη αυτή είχε τόση επιτυχία, που ύστερα από απαίτηση των μελών μας διοργανώθηκε νέα επίσκεψη στο χώρο, που προγραμματίστηκε για τις 27/5/2011

Επίσκεψη στο Μέγαρο Μουσικής 13 Μαΐου 2011



Τα μέλη μας επισκέφθηκαν το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Ξεναγήθηκαν στους χώρους του μεγάρου, έλαβαν πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας του, και παρακολούθησαν τον τρόπο με τον οποίο «στήνεται» μία παράσταση (φωτισμός, σκηνικά). Το κυριότερο και ιδιαίτερα συγκινητικό ήταν όταν οι υπάλληλοι του Μεγάρου Μουσικής τους προέτρεψαν να ανέβουν στην σκηνή και τραγουδήσουν, αφού σημειωτέον οι περισσότεροι επισκέπτες ήταν μέλη των χορωδιών μας.
Πρόκειται για μία δράση που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφού δόθηκε στα μέλη μας η ευκαιρία, εκτός του να περιδιαβούν τα άβατα αυτού του χώρου, να παρουσιάσουν τα τραγούδια τους σε ένα χώρο που μόνο καταξιωμένοι καλλιτέχνες έχουν πρόσβαση.