Επίσκεψη στο Β΄ Κ.Α.Π.Η. Καλαμαριάς

Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου η χορωδία του 12ου Παραρτήματος Κ.Α.Π.Η. Δήμου Θεσσαλονίκης  με τον Χοράρχη Χρήστο Βυρώζη και την Κοινωνική Λειτουργό Καλλιόπη Σιβρή, επισκέφθηκαν το Β΄Κ.Α.Π.Η. Δήμου Καλαμαριάς, στο πλαίσιο εκδήλωσης bazzar και σύσφιξης σχέσεων-κοινωνικοποίησης  των μελών των Κ.Α.Π.Η. 
Σ ένα εξαιρετικά φιλόξενο περιβάλλον, τα μέλη μας ξεναγήθηκαν στους χώρους του Β΄Κ.Α.Π.Η. και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα. 





Πρόγραμμα Παππού-Γιαγιά

Στις 27 Νοεμβρίου 2012 , πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα Παππού-Γιαγιά, από τα μέλη του 12ου Παραρτήματος Κ.Α.Π.Η. Δήμου Θεσσαλονίκης κα. Κύρου Ζωή και κα. Δογραμματζή Βάσω. Οι κυρίες μετέφεραν νοερά πίσω στο χρόνο παιδιά της 2ης τάξης του δημοτικού μέσω ιστοριών, παραμυθιών και παιχνιδιών στα οποία συμμετείχαν ενεργά και τα ίδια.


Στο παιχνίδι της δημοσιογραφίας, η κοινωνική λειτουργός Καλλιόπη Σιβρή, ενθαρρύνει τα παιδιά που γίνονται δημοσιογράφοι και κάνουν τις δικές τους ερωτήσεις στις συνεντευξιαζόμενες  κυρίες



 Η κα. Κύρου Ζωή δείχνει τις παιδικές της φωτογραφίες

 Τα παιδιά περιεργάζονται την πάνινη μπάλα φτιαγμένη με τον παραδοσιακό τρόπο που συνήθιζαν να έχουν τα παιδιά εκείνης της εποχής   

 Στολίζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο με χειροποίητα στολίδα από ευτελή υλικά

 Η κα. Δογραμματζή Βάσω παίζει με τα παιδιά το "που 'ντο που 'ντο το δαχτυλίδι"

 Η κα. Δογραμματζή Βάσω, δείχνει το παιχνίδι των συγκοινωνούντων δοχείων

 Η κοινωνική λειτουργός Καλλιόπη Σιβρή δείχνει στα παιδιά τον τρόπο κατασκευής πάνινης κούκλας




Όλη η ομάδα του προγράμματος Παππού-Γιαγιά